Skip to content

Welkom! 1. Kies uw gerecht. 2. Bereid simpel zelf. 3. Geniet!

BEREIDINGEN

STEAK TARTARE ‘ASIAN STYLE’

1: Lepel de tartaar op een mooi bordje in een mooi rondje en druk een beetje aan tot een mooi rond ‘schijfje’
2: Lepel de salade van rettich en komkommer over de tartaar
3: Plaats wat kleine lepeltjes met de wasabi mayonaise eromheen
4: Giet om de tartaar wat van de aromatische vinaigrette
5: Werk af met de gepofte rijst en bieslook
Klaar!

GEROOKTE ZALM ‘TERRINE’

1: Lepel de frisse aardappel salade op een mooi bordje
2: Leg hierop of tegenaan de terrine van zalm
3: Lepel de dragon mayonaise over en om het gerecht
4: Werk af met de aardappelchipjes en de verse kruiden
Klaar!

MOZZARELLA & GEROOSTERDE GROENTE

1: Serveer de salade op een mooi bord of laat hem in het bakje zitten waarin u deze geleverd krijgt
2: Giet de bij geserveerde dressing over de salade
3: Werk af met de geroosterde pompoenpitten
Klaar!

HOLLANDSE GARNALEN

1: Serveer de cocktail op een mooi bord of laat hem in het bakje zitten waarin u deze geleverd krijgt. De salade is helemaal op smaak gebracht en is direct klaar om te serveren!


IBERICO RIBS

1: Zet de Iberico Ribs met het aluminium bakje in een voorverwarmde oven op 180 graden voor 9 minuten
2: Leg de ribs op een bordje
3: Werk af met de mierikswortel crème, gemarineerde bietjes en de krokante prei
Klaar!

ASPERGESOEP

1: Maak de soep warm in een steelpannetje
2: Plaats het mengsel van bieslook, ei en ham in een soepkommetje
3: Schenk de warme soep erop
Klaar!

KALFSENTRECOTE & STOVERIJ

1: Zet de oven op 180 graden
2: Zet een koekenpan op met olijfolie en laat goed warm worden
3: Kruid het vlees met peper en zout en braad deze aan (1,5 min aan weerszijde)
4: Schuif de entrecote in de oven op een plateau samen met de groente en d aardappel gratin wat u geleverd heeft gekregen in een ovenschaaltje
5: Haal de entrecote na 5 minuten uit de oven en laat deze een paar minuten rusten op een snijplank. Bij voorkeur onder een stukje aluminium folie
6: Zet het potje met de jus en stoverij op laag vuur en laat deze warm worden
7: Trancheer de entrecote in mooie reepjes
8: Presenteer de groentes op een bord samen met de gratin
9: Leg hierop de tranches entrecote en lepel hier de jus met de stoverij overheen
Klaar!

KREEFT ‘THERMIDORE’

1: Schuif de kreeft in een voorverwarmde oven op 190 graden
2: Laat de kreeft 8 tot 10 minuten mooi gratineren in de oven
3: Serveer de kreeft op een mooi bord
Klaar!

ZEEBAARS & COQUILLE
(De pasta, groentes en saus zitten als 1 geheel in het aluminium bakje)

1: Verwarm de oven voor op 180 graden
2: Zet een koekenpan op met een scheutje olijfolie
3: Schuif het aluminium bakje met de groentes, pasta en saus in de oven voor 7 minuten
4: Bak terwijl de groentes en pasta in de oven staat de zeebaars op de huid krokant
5: Plaats de coquilles hierbij
6: Draai de zeebaars voorzichtig om en gaar deze in de pan door samen met de coquilles
7: De coquilles hebben aan weerzijde ongeveer 2 minuten nodig
8: Serveer de groentes, pasta en saus op een mooi (diep) bord
9: Serveer hier de zeebaars en de coquilles op
Klaar!

ASPERGES & FREGOLA SARDA
(De asperges komen gegaard en in een vacuümzak bij u binnen)

1: Zet een pan op met water die breed genoeg is om de vacuümzak met asperges in te leggen en breng aan de kook. Stoomoven kan ook maar dat is uiteraard enkel als u deze heeft.
2: Als het water kookt kunt u de zak met de asperges erin leggen voor 6 minuten.
3: Verwarm de oven voor op 180 graden en zet hier het aluminium bakje met de Fregola en groentes in voor 8 minuten
4: De asperges kunnen uit het water gehaald worden na de 6 minuten en u kunt de zak open snijden
5: Plaats de asperges voorzichtig op een bord met alle kopjes dezelfde kant op
6: Haal de pasta uit de oven, roer even door en serveer op de asperges
7: Druppel de daslookolie over het gerecht
Klaar!


BROOD VAN ’T VLAAMSCH BROODHUYS

Pain Cristophe met Gezouten Roomboter. Afbakken op 200 graden voor 9 minuten en 10 minuten laten rusten voor het aansnijden! Laat de boter buiten de koeling om deze lekker smeerbaar te houden.


ROSEVAL AARDAPPELTJES

Gepoft met rozemarijn, thijm en knoflook.
8 minuten in de oven op 200 graden en klaar!

Winkelwagentje Gerecht verwijderd. Ongedaan maken
  • Geen gerechten in uw winkelwagentje.