Skip to content

Welkom! 1. Kies uw gerecht. 2. Bereid simpel zelf. 3. Geniet!

BEREIDINGEN

Kies hieronder uw gerecht waarvan u de bereiding wilt zien.
Succes met het bereiden van uw gerechten!

1: Lepel de tartaar op een mooi bordje in een mooi rondje en druk een beetje aan tot een mooi rond ‘schijfje’

2: Lepel de piccalilly om de tartaar

3: Sprenkel de gehakte bieslook over de taraar

4: Garneer af met de kropsla hartjes en kervelblaadjes

5: Werk af met de desem croutons

Klaar!

1: Maak de rauwe zalmplakjes aan met de miso marinade

2: Leg de zalm op het bord in een rondje

3: Lepel wasabi mayonaise op en om de zalm

4: Leg hierop de reepjes komkommer en venkel

5: Werk af met de gepofte rijst en de kruiden die hiervoor geselecteerd zijn

Klaar!

1: Serveer de salade van de groentes en Mozzarella in de schaal waarin deze geleverd word

2: Giet de bij geserveerde Gazpacho aan tafel over de groente en Mozzarella

3: Werk af met de basilicum blaadjes

Klaar!

1: Zet een koekenpan op het vuur/inductie met olijfolie

2: Kruid de coquilles met peper en zout

3: Leg de coquilles in de pan en bak ze aan weerzijde 2 minuten

4: Zet een bord uit en leg hierop de plakjes Pata Negra

5: Verdeel de tomaat bereidingen op de Pata Negra

6: Leg de gebakken coquilles hiertussen

7: Werk af met lepeltjes basilicum mayonaise, de blaadjes basilicum en de krokante Padano

Klaar!

1: Zet de Iberico Ribs met het aluminium bakje in een voorverwarmde oven op 180 graden voor 9 minuten

2: Leg de ribs op een bordje

3: Werk af met de mierikswortel crème, gemarineerde witte kool en de krokante sjalotjes

Klaar!

1: Maak de soep warm in een steelpannetje

2: Plaats het mengsel van bieslook, ei en ham in een soepkommetje

3: Schenk de warme soep erop

Klaar!

1: Verwarm de oven voor op 180 graden

2: Giet de soep in een steelpannetje en breng langzaam aan de kook

3: Schuif het bakje met de gamba’s en de Aziatische groentes in de oven voor 4 minuten

4: Leg de gamba’s en de groentes in een soepkommetje of diep bordje en schenk hier de warme soep op. Werk af met de verse koriander topjes (voor de liefhebber)

Klaar!

1: Zet de oven op 180 graden

2: Zet een koekenpan op met olijfolie en laat goed warm worden

3: Schuif de aardappel crème ondertussen in de voorverwarmde oven voor 12 minuten

4: Kruid het vlees met peper en zout en braad deze goudbruin aan (1,5 min aan weerszijde)

5: Schuif de entrecote in de oven op een plateau bij de aardappel creme

5: Haal de entrecote na 5 minuten uit de oven en laat deze een paar minuten rusten op een snijplank. Bij voorkeur onder een stukje aluminium folie

7: Zet het potje met de truffeljus op laag vuur en laat deze warm worden en schuif de mini aserges in de oven bij de aardappel creme voor 4 minuten

7: Trancheer de entrecote in mooie reepjes

8: Presenteer de asperges op een bord samen met de aardappel creme (u kunt de eruit lepelen naast het gerecht of in het aluminium bakje laten zitten)

9: Leg hierop de tranches entrecote en lepel hier de truffeljus overheen

Klaar!

1: Schuif de kreeft in een voorverwarmde oven op 180 graden

2: Laat de kreeft 8 tot 10 minuten lekker warm in de oven

3: Serveer de kreeft op een mooi bord

Klaar!

1: Verwarm de oven voor op 180 graden

2: Zet de bisque op in een steelpannetje en breng aan de kook

3: Schuif het plateautje met de gebakken vis, schaaldieren en groente in de oven voor 5 minuten. Dit is al gaar dus hoeft enkel warm te zijn

4: Open het vaccuum zakje met de mosseltjes en garnalen en voeg dit 1 minuut toe aan de inmiddels warme bisque

5: Verdeel de vis, schaaldieren en groentes in een diep bord

6: Lepel de warme bisque met de mosseltjes en garnalen over de vis.

7: Serveer de crostini’s en de rouille apart

Klaar!

(De asperges komen gegaard en in een vacuümzak bij u binnen)

 

1: Zet een pan op met water die breed genoeg is om de vacuümzak met asperges in te leggen en breng aan de kook. Stoomoven kan ook maar dat is uiteraard enkel als u deze heeft.

2: Als het water kookt kunt u de zak met de asperges erin leggen voor 6 minuten.

3: Verwarm de oven voor en zet hier het aluminium bakje met de pasta en groentes in voor 8 minuten. Roer tussentijds even door om het verwarmingsproces te versnellen

4: De asperges kunnen uit het water gehaald worden na de 6 minuten en u kunt de zak open snijden

5: Plaats de asperges voorzichtig op een bord met alle kopjes dezelfde kant op

6: Haal de pasta uit de oven, roer nogmaals even door en serveer op de asperges

7: Druppel de daslookpesto en de geraspte Padano over het gerecht en garneer af met de mooie kruiden

Klaar!

Pain Cristophe met Gezouten Roomboter. Afbakken op 200 graden voor 9 minuten en 10 minuten laten rusten voor het aansnijden! Laat de boter buiten de koeling om deze lekker smeerbaar te houden.

Zet een brede pan warm water op en laat de asperges in de vacuumzak hierin glijden.

Haal ze na 3 minuten eruit, snij de zak open en serveer op een bord.

Gepoft met rozemarijn, thijm en knoflook.

8 minuten in de oven op 200 graden en klaar!

Winkelwagentje Gerecht verwijderd. Ongedaan maken
  • Geen gerechten in uw winkelwagentje.